Ihanassa Valossa Blogi | 19.12.2023
Isoja uutisia! Ihanassa Valossa x Kauneushoitola Isla

Iloksemme voimme nyt jakaa isot uutisemme: Vuoden 2024 alusta lähtien Kauneushoitola Isla ja Ihanassa Valossa yhdistävät voimansa.

Ihanassa Valossa -hoitola tarjoaa kauneutta ja hyvinvointia edistäviä hoitoja ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Ihanassa Valossa perustettiin, jotta pystyisimme auttamaan ihmisiä kukoistamaan – olemaan aina Ihanassa Valossa. Nyt olemme löytäneet kumppanin, jonka kanssa jaamme samat arvot ja täydennämme täydellisesti toisiamme!

Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan teille entistä laajemman ja tuloksellisemman palveluvalikoiman. Fokuksemme pysyy laitehoidoissa ja täydennämme palvelutarjoamaamme ihon toiminnan ja tasapainon tukemisessa sekä ihon erilaisten häiriötilojen hoidossa. Sairaanhoitajamme ja kosmetologimme tekevät tiivistä moniammatillista yhteistyötä keskenään, jonka kautta voimme taata Sinulle turvallisen ja asiantuntevan palvelun.

Kauneushoitola Isla tarjoaa asiakkailleen monipuolisen ja luotettavan tuen erilaisten ihon häiriötilojen hoitoon. Kauneushoitola Islan tiimi hoitaa lukuisia erityyppisiä iho-ongelmia ja pyrkii olemaan tukena laajasti eri ihotautien hoidossa. Kauneushoitola Islan palveluihin kuuluvat yksilöitävät ihonhoitopalvelut sekä ihonhoidon ohjaus. Ihonhoitopalvelumme on suunniteltu palvelemaan ihoa eri tilanteissa. Tutustun Islan hoitovalikoimaan: https://www.kauneushoitolaisla.com/palvelut.

Yritystoimintojen yhdistyminen tarkoittaa tietysti myös sitä, että yhdistämme tilamme. Ihanassa valossa – toiminta siirtyy tammikuun 2024 alusta Kauneushoitola Islan tiloihin osoitteeseen Lapinrinne 2.

Innostunein talviterveisin,
Kauneushoitola Isla ja Ihanassa Valossa – tiimit