Kasvohoidot

Kasvohoidoissamme käytämme Exuviance-sarjaa, joka on alansa edelläkävijä. Räätälöimme jokaisen hoidon asiakkaan ihon ja toiveiden mukaisesti, ammattitaitoamme hyödyntäen. Tarjoamme myös ultraääni-, radiofrekvenssi- ja mikroneulaushoitoja sekä Carboderm-terapiahoitoa ja timanttihiontaa.

Kasvohoidot

Exuviance Basic (45 min)

Rentouttava hoito joka sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Exuviance Classic (60 min)

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee juonteita ja epäpuhtauksia.

Sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Exuviance Syväpuhdistava (75 min)

Syväpuhdistava, rentouttava ja tehokas ihon hehkua lisäävä hoito, joka sisältää AHA-happokuorinnan, perusteellisen mekaanisen puhdistuksen sekä ihanaa hemmottelua kasvo-, decoltee- ja hartiahieronnan muodossa. Hoitoa suositellaan ensimmäiseksi hoidoksi. Tuotteet valitaan aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

Sisältö: alkupuhdistus, happokuorintaa tehostava Booster, AHA-happokuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvohieronta, naamio, decoltee- ja hartiahieronta sekä loppuvoiteet.

Exuviance Radiance Peel (60 min)

On todella tehokas retinolikuorinta, joka kuorii ihoa ja stimuloi solujen uusiutumista. Lisäksi se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat ihollensa uutta hehkua. Lisäksi se sopii hyvin myös akneiholle ja rasvoittuvalle iholle.

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona 8 tunnin vaikutusajan kuluttua tai saamiesi ohjeiden mukaisesti. Noin 2–3 päivän kuluttua iho saattaa ruveta hilseilemään, mitä kestää muutaman päivän ihotyypistä riippuen. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut ja tuntuu/näyttää kimmoisammalta, sileämmältä ja hehkuvammalta. Tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaan lopputuloksen saa sarjahoidolla, jota suositellaan tehtäväksi 4-6 viikon välein.

​Sisältö: puhdistus, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio ja Radiance Peel-kuorinta.

Exuviance Pikakasvohoito 1 (20-30 min)

Hoidossa käytettävä AHA-happokuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Happokuorinnalla voidaan häivyttää ja ehkäistä arpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia iholla. Näin ollen ihosta tulee kuulas ja ihon nuorekkuus säilyy.

Sisältö: alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Exuviance Pikakasvohoito 2 (30-40 min)

Hoito sopii epäpuhtaan ihon pikapuhdistukseen tai ylläpitämään ihon hyvää kuntoa. Hoidossa käytettävä AHA-happokuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Happokuorinnalla voidaan häivyttää ja ehkäistä arpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia iholla. Näin ollen ihosta tulee kuulas ja ihon nuorekkuus säilyy.

Sisältö: alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja ihotyypille sopivat loppuvoiteet.

Exuviance Rosacea eli ruusufinni -hoito (60 min)

Ruusufinnille tarkoitetussa hoidossa käytetään patentoitua polyhydroksihappoa (PHA), soveltuen hyvin atooppisesta ihottumasta ja ruusufinnistä kärsiville. Hoito elvyttää ja hoitaa ihoa sekä rentouttaa koko kehoa ja mieltä.

​Sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo- decoltee- ja hartiahieronta, naamio, seerumi ja ihotyypille sopiva hoitovoide.

Erikoiskasvohoidot

Ultraääni-kasvohoito

Ultraäänihoito on hellävarainen ihon syväpuhdistaja. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa, syväpuhdistaa huokosia sekä kirkastaa, elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Hoito sisältää ultraääni-puhdistuksen ja hoitoampullin imeytyksen, ihotyypin mukaisen naamion sekä loppuvoiteen.

Timanttimikrohionta (45 min)

Timanttimikrohionta perustuu säädettävän imun ja timanttipäiden yhteisvaikutukseen, joka kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja heleyttää ihoa ja tekee siitä vähitellen tasaisemman.

Hoito sisältää mikrohionnan, naamion ja hoitovoiteen.

Radiofrekvenssi, kasvojen kohotushoito (60 min)

Hoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista ja rasvasolut kutistuvat. Iho tiivistyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttimikrohionnan, radiofrekvenssihoidon ja kosteuttavan naamion.

CarboDerm-terapiahoito (60 min)

Selluliitti, pigmentti, akne, juonteet, raskausarvet… Mikä ikinä ongelmasi onkaan, vastaus siihen on täysin neulaton hoitomuoto CarboDerm. CarboDerm-terapiassa geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2 kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja proteiinisynteesiä sekä poistaa kuona-aineita.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, CarboDerm naamio ja ihotyypille sopiva naamio.

  • Ei paranemisaikaa
  • Ihoa voidaan pestä ja meikata välittömästi hoidon jälkeen
  • Ei sivuvaikutuksia
  • Voidaan käyttää muiden esteettisten hoitojen jälkeen tai yhteydessä
Mesopen-mikroneulaushoito (60-90 min)

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä joka edistää elimistön tuottaman kollageenin kasvua käsitellyllä alueella ja takaa pitkäaikaiset hoitotulokset, sekä edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihokudokseen. Hoito on hyvä ehkäisemään juonteiden muodostumista sekä korjaamaan jo ilmestyneitä ryppyjä. Mikroneulaus on erinomainen hoitomuoto myös veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, laajentuneisiin ihohuokosiin ja aknearpiin sekä hyperpigmentaatioon. Sitä voidaan käyttää myös silmänympärysalueella.

​Hoito on turvallinen, luotettava ja tehokas. Neulojen pituus ja värähtelyn taajuus valitaan hoidon tarpeiden mukaan. Samalla hoidon vaikutusta lisätään imeyttämällä tehoseerumit syvempiin kudoksiin ja näin maksimoidaan hoitotuotteiden tehoa moninkertaiseksi.

Hoidon jälkeinen paranemisaika on lyhyt, eikä hoito aiheuta iholle pysyviä vaurioita. Hoitomuoto soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito suositellaan sarjahoitona 5-6 kertaa noin kerran kuukaudessa.

Couperosa-kasvohoito (60 min)

Erityisesti herkälle ja couperosaiholle tarkoitettu hoito, joka vahvistaa ja suojaa pieniä verisuonia sekä kosteuttaa ja antaa elinvoimaa iholle. Viilentää ja rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Lievittää ihoärsytystä, pehmentää ja kevyesti kirkastaa ihoa.

​Sisältö: alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio sekä loppuvoiteet.