Kukoistushoidot

Ihanassa Valossa -kukoistushoidot ovat lempeitä hoitomenetelmiä, joiden avulla iho saadaan kukoistamaan turvallisesti.

Ihon nuorennushoito valoimpulssilla

Boostaa iho kukoistamaan valoimpulssilla

Valoimpulssi aktivoi ihon kollageenin tuotantoa tehokkaasti. Kollageenin tuotanto alkaa heiketä jo 25-vuotiaana. Mitä enemmän kollageenia, sitä sileämpi, kiinteämpi ja kauniimpi iho. Parasta hoidossa on, että se boostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja iho hoitaa näin autettuna itse itseään. Hoito tehdään sarjana: 5 kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoitona riittää 1-2 kertaa puolen vuoden välein. Jokainen kerta vaikuttaa, joten kannattaa kokeilla.

HIFU – Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa. HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle. Hoito soveltuu yli 30-vuotialle.

HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

Miten hoito tehdään?

Ennen hoidon aloittamista iho puhdistetaan ja sen jälkeen luodaan hoitosuunnitelma iholle. HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system), mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Yhdellä hoitokerralla saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito suositellaan toistettavaksi 2–3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1–2 vuoden välein.

Hydrogen – Kukoistusta ja pintaa syvempää puhtautta luonnonmukaisesti

  • Puhdistava, turvallinen ja tuloksia tuova kasvohoito
  • Kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä
  • Poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä
  • Kirkastaa, kuorii ja tasoittaa ihonväriä

Hydrogen-kasvohoito on luonnonmukainen ja turvallinen kukoistushoito. Hoito on nelivaiheinen laitehoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä. Hoito voidaan tehdä myös ilman kosmetiikkaa asiakkaan näin toivoessa.

Timanttihionta

Timanttihionta on puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja auttaa hoitoaineiden imeytymistä. Hoito tuntuu miellyttävältä ja ihosi on uskomattoman sileä hoidon jälkeen. Timanttihionnassa ihoa käsitellään hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine ja hoitopää valitaan ihotyypin mukaan, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja. Sitä ei kuitenkaan suositella erityisen couperosaiselle tai herkälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa, erimerkiksi raskausarpia.

Infuzion System

Infuzion system korvaa mesoterapiassa ja injektioissa käytettävän neulan keraamisella hoitokärjellä. Hoidossa käytetään vitamiineilla sekä aminohapoilla rikastettua hyaluronihappoa. Hyaluronihappo kuljetetaan syvälle dermikseen hoitokärjen ja galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Infuzion system antaa välittömän vaikutuksen – ihosi on syväkosteutettu, täyteläinen ja nuorekkaan hehkuva. Kasvosi linjat korostuvat, juonteet täyttyvät ja ikääntymisen merkit vähenevät. Hoito ei riko ihon pintaa, etkä tarvitse aikaa hoidosta toipumiseen.

Infuzion system hoidolla voimme käsitellä kasvoja, kaulaa, decolteeta ja käsiä. Hoito soveltuu hyvin tummien silmänalusten, nasolabiaalipoimujen, sekä huulten- ja silmänympärysjuonteiden käsittelyyn. Infuzion system hoitomenetelmään kuuluu kaksi eri tuotetta: Skin Boozter ja Volymizer. Volymizer hoidossa keskitytään erityisesti tuomaan lisävolyymia ja täyteläisyyttä esimerkiksi poskipäihin.

Infuzion system on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona, mutta suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa 7-10 päivän välein, jota voidaan täydentää ylläpitohoidolla kuuden kuukauden kuluttua. Sarjahoidolla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos. Hoitotuloksia voi täydentää ja ylläpitää hoitolastamme saatavilla IN17-ihonhoitotuoteilla.

BTB13- mikroneulauskäsittely hiuspohjaan

Hiustenlähtö sekä hiusten oheneminen on yleinen ongelma sekä miehillä että naisilla. Hiustenlähdön syyt ovat moninaisia, mutta usein hiustenlähtöä ja kaljuuntumista voidaan ennaltaehkäistä sekä hoitaa hiuspohjan mikroneulauskäsittelyllä ja mesoterapialla. Hiuspohjan mikroneulauskäsittely kannattaa aloittaa jo silloin, kun itse huomaa hiuksen rakenteen ja määrän muuttuvan.

Hoitomenetelmä toimii erityisesti androgeeniseen, eli niin sanottuun miestyyppiseen sekä naistyyppiseen hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen. Androgeenisessä hiustenlähdössä keho erittää liikaa androgeenisiä hormoneja, jolloin karvatuppien kasvuvaihe on lyhyt ja lepovaihe pidentynyt. Karvatupet kutistuvat ja hiuksen läpimitta pienenee. Androgeeninen hiustenlähtö on huomattavan yleinen syy hiustenlähtöön, sillä sitä esiintyy yli 50% yli 50- vuotiaista suomalaisista miehistä. Naisilla tapahtuu myös androgeenistä hiustenlähtöä: hius ohenee ohimoilta sekä päälaelta, mutta päälaki ei koskaan kaljuunnu kokonaan. Naisilla tämä hiustenlähtö etenee pitkän ajan kuluessa, jolloin se usein alussa tapahtuukin aivan huomaamatta.

Hoidossa mikroneulauksella tehdään hiuspohjaan mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen. Mikroneulaus aktivoi hiuskarvan kantasoluja ja elvyttää karvatuppea ympäröivää verenkiertoa. Mikrokanaviin imeytetään BTB13-yhdistettä, joka tutkitusti edesauttaa karvan rakenteen vahvistumista ja kasvua. BTB13-yhdiste on suomalaisen kantasoluryhmän kehittämä ja patentoima, ja se sisältää kantasolujen uusiutumiselle ja aktivoinnille tärkeää oroottihappoa sekä I-karnatiinia. Hiuspohjan mikroneulaus ehkäisee tehokkaasti hiusten varhaista ohenemista ja hiustenlähtöä sekä tukee hiuksen luonnollista kasvukautta.

Hiuspohjan mikroneulausta toteutetaan sarjahoitona tyypillisesti 4-6 viikon välein. Mikroneulaus on sairaanhoitajan toteuttama ei-kirurginen toimenpide, jossa käytetään steriiliä, kertakäyttöistä neulaa. Hoito ei ole kivulias, mutta hiuspohja voi kihelmöidä vielä seuraavanakin päivänä. Emme suosittele kampaamokäyntiä vähintään kahteen viikkoon hoidon jälkeen. Hoitoon tulee saapua puhtailla hiuksilla, joissa ei ole lainkaan tuotteita. Hoitotuloksia tukee ja edesauttaa hoitolasta saatavat BTB13 hiustenpesu- ja hoitotuotteet.