Kukoistushoidot

Ihanassa Valossa -kukoistushoidot ovat lempeitä hoitomenetelmiä, joiden avulla iho saadaan kukoistamaan turvallisesti.

Ihon nuorennushoito valoimpulssilla

Boostaa iho kukoistamaan valoimpulssilla

Valoimpulssi aktivoi ihon kollageenin tuotantoa tehokkaasti. Kollageenin tuotanto alkaa heiketä jo 25-vuotiaana. Mitä enemmän kollageenia, sitä sileämpi, kiinteämpi ja kauniimpi iho. Parasta hoidossa on, että se boostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja iho hoitaa näin autettuna itse itseään. Hoito tehdään sarjana: 5 kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoitona riittää 1-2 kertaa puolen vuoden välein. Jokainen kerta vaikuttaa, joten kannattaa kokeilla.

HIFU – Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa. HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle. Hoito soveltuu yli 30-vuotialle.

HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

Miten hoito tehdään?

Ennen hoidon aloittamista iho puhdistetaan ja sen jälkeen luodaan hoitosuunnitelma iholle. HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system), mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Yhdellä hoitokerralla saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito suositellaan toistettavaksi 2–3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1–2 vuoden välein.

Hydrogen – Kukoistusta ja pintaa syvempää puhtautta luonnonmukaisesti

  • Puhdistava, turvallinen ja tuloksia tuova kasvohoito
  • Kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä
  • Poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä
  • Kirkastaa, kuorii ja tasoittaa ihonväriä

Hydrogen-kasvohoito on luonnonmukainen ja turvallinen kukoistushoito. Hoito on nelivaiheinen laitehoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä. Hoito voidaan tehdä myös ilman kosmetiikkaa asiakkaan näin toivoessa.

Timanttihionta

Timanttihionta on puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja auttaa hoitoaineiden imeytymistä. Hoito tuntuu miellyttävältä ja ihosi on uskomattoman sileä hoidon jälkeen. Timanttihionnassa ihoa käsitellään hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine ja hoitopää valitaan ihotyypin mukaan, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja. Sitä ei kuitenkaan suositella erityisen couperosaiselle tai herkälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa, erimerkiksi raskausarpia.