Laitehoidot kasvoille

Tehokkailla laitehoidoilla saat kasvoillesi hehkua ja elinvoimaa. Valikoimastamme löytyvät HIFU, mikroneulaus, radiofrekvenssi, Infuzion System, valoimpulssi, LPG ja Hydrogen. Lisäksi teemme mikroneulausta päänahalle.

HIFU, kasvojenkohotus

Infuzion, syväkosteutus

Hydrogen, syväpuhdistus

Radiofrekvenssi, kiinteytys

Lipomassage

Mikroneulaus kasvoille

Mikroneulaus päänahalle

Valoimpulssi, kukoistushoito

HIFU – Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

HIFU (=High Intensity Focused Ultrasound) on tehokas hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman kirurgiaa. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa. HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen, ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin tuotantoa mikä kiinteyttää ihoa luonnollisesti.

HIFU:n hyödyt ja tulokset

HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. HIFU -käsittely voidaan tehdä samalle alueelle 1-2 kertaa vuodessa, hoitoväli vähintään kolme kuukautta. Tehokkaan laitteemme ansiosta asiakkaamme tulevat tyypillisesti HIFU-hoitoon vasta 1-2 vuoden päästä edellisestä hoidosta.

 • Vähentää ihon ryppyjä ja juonteita
 • Lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttää ihoa
 • Kohottaa kasvojen yleisilmettä
 • Lyhyt palautumisaika
 • Ensimmäiset tulokset havaittavissa heti hoidon jälkeen, mutta lopulliset tulokset näkyvät muutaman kuukauden kuluessa

 

Kysymyksiä ja vastauksia HIFU-hoidosta

Mikä on HIFU-hoito?

HIFU on fokusoitu ultraäänihoito, jossa impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. Ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa luonnollisesti. HIFU-käsittely voidaan tehdä samalle alueelle 1-2 kertaa vuodessa, hoitoväli vähintään kolme kuukautta.

Onko hoito turvallinen?

Meille on tärkeää turvallisuus ja vastuullisuus, jonka vuoksi HIFU-hoitoja tekevät meillä ainoastaan koulutuksen saaneet sairaanhoitajat.

Kenelle hoito sopii, kenelle ei?

Hoito sopii yli 30-vuotiaille, roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon käsittelyyn.

Kontraindikaatioita ovat:

Sydän- ja verisuonitaudit, tahdistin ja verenpainesairaus. Mikäli verenpaineesi on lääkityksen avulla hyvällä tasolla, hoito voidaan tehdä. Aineenvaihduntaelinten sairaudet (esim. maksa ja munuaiset), yleinen tulehdustila, ihotulehdus hoitoalueella sekä tulehtunut akne, tulehdukset suussa ja hampaissa, tarttuvat taudit, metallitäytteet ihon alla sekä lävistekorut, vähintään vuosi kirurgisesta toimenpiteestä, täyteaineet hoidettavalla alueella sekä raskaus ja imetys.

Onko hoidolla jotain sivuvaikutuksia?

Normaaleja tuntemuksia hoidon jälkeen ovat lämpötuntemukset, pistely tai kipu (häviää muutaman tunnin kuluessa), kasvojen punoitus ja turvotus. Hoitoalueella voi tuntua myöskin kihelmöintiä muutamien viikkojen ajan sekä tunne ihon kiristymisestä/kiinteytymisestä.

Sopiiko hoito botuliinin tai täyteaineiden kanssa?

Täyteaineiden ja botuliinin tulee olla poistunut hoidettavalta alueelta ennen HIFU-hoidon tekemistä. HIFU-hoidon lopullinen tulos näkyy 3 kuukauden kuluessa, jonka vuoksi on suositeltavaa odottaa ainakin tämä aika ennen täyteaineiden/botuliinin ottamista.

Miten valmistaudun hoitoon?

Ennen hoitoa ei tule kolmeen vuorokauteen käyttää isotretiiniä, glykolia tai salisyylihappoa iholla. Hoidon aikana voi tuntua pieniä tuntemuksia, joten voit ottaa särkylääkkeen n. tuntia ennen hoitoa.

Tuleeko hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen tulee välttää kuumaa vettä sekä saunomista mikäli iho on punoittava. Ihon kuorintaa tulee välttää 1-2 viikkoa toimenpiteen jälkeen sekä iho tulee suojata auringolta.

Infuzion System – Syväkosteutusta ja täyteläisyyttä kasvoille

Neulaton vaihtoehto injektiohoidoille.

Infuzion System -hoidon hyödyt ja tulokset

Infuzion System -hoito on neulaton hoitomenetelmä, jossa kuljetetaan vitamiineilla ja antioksidanteilla rikastettua hyaluronihappoa ihon syvempiin kerroksiin keraamisen kuulan ja galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Infuzion System on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona, mutta suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa 7-10 päivän välein. Sarjaa voidaan täydentää ylläpitohoidolla muutaman kuukauden kuluttua.

 • Hehkua ja täyteläisyyttä kasvoille
 • Syväkosteuttaa ihoa ja häivyttää ihon pieniä juonteita sekä ihohuokosia
 • Tulokset heti nähtävissä
 • Ei toipumisaikaa. Iholla voi olla vähän punoitusta hoidon jälkeen, mutta halutessaan voi meikata heti

 

Kysymyksiä ja vastauksia Infuzion System -hoidosta

Mikä on Infuzion System -hoito?

Infuzion System on laitehoito, jossa kuljetetaan galvaanisen iontoforeesin avulla vitamiineilla ja aminohapoilla rikastettua hyaluronihappoa syvälle ihokudokseen.

Kenelle hoito sopii, kenelle ei?

Hoito sopii kaikenikäisille aikuisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito ei sovi henkilöille, joilla on sydämentahdistin, akne, syöpä, epilepsia, krooninen kiputila tai herpes. Hoito ei myöskään sovi raskaana oleville tai imettäville.

Onko hoito kivulias?

Hoito on kivuton, mutta pientä pistelyn tunnetta voi esiintyä hoidon aikana.

Täytyykö hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen iho on usein punoittava. Hoidon jälkeen ei tarvitse erityisesti huomioida mitään, eli hoidon jälkeen voi heti esimerkiksi meikata. Hoidon jälkeen ei ole suositeltavaa hikoilla.

Tuleeko hoitoon jotenkin valmistautua?

Hoitoon ei tarvitse sen kummemmin valmistautua. Hoidon aikana ei saa pitää koruja, joten ne tulee ottaa hoitoa tehtäessä pois.

Sopiiko hoito täyteaineiden tai botuliinin kanssa?

Infuzion System ja täyteainehoidot tukevat toisiaan erinomaisesti. Täyteaineiden laiton jälkeen tulee odottaa viikko ennen Infuzion System hoidon tekemistä. Botuliinin laiton jälkeen on hyvä odottaa kaksi viikkoa ennen kuin Infuzion System hoitoa tehdään.

Hydrogen – Ihon syväpuhdistus

Kukoistusta ja pintaa syvempää puhtautta luonnonmukaisesti.

Hydrogen-hoidon hyödyt ja tulokset

Hydrogen-kasvohoito on luonnonmukainen ja turvallinen kukoistushoito. Hoito on nelivaiheinen laitehoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä. Hoito voidaan tehdä myös ilman kosmetiikkaa asiakkaan näin toivoessa.

 • Puhdistaa ihoa pintaa syvemmältä
 • Kuorii tehokkaasti ihon kuolleen pintasolukon
 • Kirkastaa, kuorii ja tasoittaa ihonväriä
 • Ei toipumisaikaa, sopii kaikille ihotyypeille
 • Täysin luonnollinen, sopii myös allergisoivalle iholle

 

Kysymyksiä ja vastauksia Hydrogen-hoidosta

Mikä on Hydrogen-hoito?

Hydrogen on nelivaiheinen laitehoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua vettä. Vetypitoisella vedellä saadaan poistettua vapaita radikaaleja (auringonvalo, ilmansaasteet, kemikaalit, torjunta-aineet) solun sisä- ja ulkopuolelta.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii lähes kaikille. Kontraindikaatioita ovat ainoastaan avohaavat hoitoalueella, auringon polttama iho ja erittäin ohut ja hauras iho. Hoito sopii erityisen hyvin couperosaiholle, epäpuhtaalle akneiholle, atooppiselle iholle, laajentuneille ihohuokosille, arpiselle iholle sekä kuivalle ja elottomalle, kimmoisuutensa menettäneelle iholle.

Miten hoito tehdään?

Hoito on laitehoito, jossa käytetään erikoisinstrumenttia ja ihon puhdistukseen ainoastaan vedyllä rikastettua vettä. Hoidossa on neljä vaihetta: kuorinta, ihonpuhdistus, ihon syväpuhdistus ja viimeisessä vaiheessa poistetaan myrkyt ja vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta.

Sattuuko hoito ja onko sillä jotain haittavaikutuksia?

Hoito on täysin kivuton. Hoito on turvallinen, eikä sillä ole mitään todettuja haittavaikutuksia.

Tuleeko hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen saa elää ja toimia normaalisti. Hoidon jälkeen saat urheilla, saunoa ja meikata.     

Kuinka usein hoidossa käydään?

Yksittäisellä hoidolla saadaan hyviä tuloksia, eikä hyvä lopputulos siis välttämättä vaadi sarjahoitoa. Sarjahoidon suositus on 4-6 kertaa. Suosittelemme yhdistämään hoidon esimerkiksi meidän Infuzion System -hoitoon.

Tehokas kiinteytys ja kohotus radiofrekvenssihoidolla

Radiotaajuudella toimiva laitehoito kasvoille ja vartalolle.

Radiofrekvenssihoidon hyödyt ja tulokset

Radiofrekvenssihoidossa johdetaan voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoito lisää ihon kiinteyden perustana toimivaa kollageenin muodostumista ja kutistaa pintakapillaareja sekä rasvasoluja. Hoito sopii tehtäväksi kasvoille ja koko vartalolle. Suosituksena on 4-8 kerran sarjahoidot 1-2 hoitoa/viikko.

 • Kohottaa kasvojen ihoa sekä tasoittaa väriä
 • Poistaa juonteita, ryppyjä sekä turvotusta kasvoilta
 • Lisää ihon kimmoisuutta
 • Kiinteyttää kaksoisleukaa sekä kaulan ihoa
 • Sopii erinomaisesti myös vartalohoitoihin, esimerkiksi vatsan löystyneen ihon hoitoon
 • Erinomainen yhdistelmähoito LPG-hoidon kanssa

 

Kysymyksiä ja vastauksia radiofrekvenssihoidosta

Mikä on radiofrekvenssihoito?

Radiofrekvenssihoito on laitehoito, jossa hyödynnetään radiotaajuusenergiaa ja magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti kasvoille ja vartalolle.

Mitä radiofrekvenssillä voidaan hoitaa?

Radiofrekvenssihoito sopii koko vartalolle tehtäväksi. Sillä voidaan hoitaa silmien ympärillä olevia ryppyjä (harakanvarpaat), silmäpusseja, nasolabiaalipoimuja, hamsteripusseja, huuliryppyjä, kaulan roikkuvaa ihoa & kiinteyttää ihoa esim. vatsan alueella.

Kenelle hoito sopii, kenelle ei?

Hoitoa ei saa tehdä henkilöille, joilla on sydämentahdistin, syöpä tai kasvain, skelerodermia, ihosairaus tai haavaumat hoidettavalla alueella. Hoidettavalla alueella ei tule myöskään olla silikonia tai metallisia osia. Hoitoa ei myöskään tehdä raskaana oleville, mutta imetys ei ole este. Muuten hoito sopii kaikille.

Miksi eroa on radiofrekvenssillä ja HIFU:lla?

Molemmat hoidot perustuvat kollageenin muodostumisen lisäämiseen lämmittämällä ihonalaista kudosta. HIFU:lla päästään syvemmälle ihon kerroksiin, mutta radiofrekvenssillä voidaan hoitaa esim. silmänympäryksiä ja suun ympäristöä, mitä HIFU:lla ei saa tehdä. Kasvoille suosittelemme yhdistämään esimerkiksi meidän HIFU-hoidon ja radiofrekvenssin alueille, joita HIFU:lla ei saa hoitaa.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito on kivuton ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla.

LPG – Lipomassage

Hellävarainen alipaineeseen perustuva pehmytkudoskäsittely.

LPG-hoidon hyödyt ja tulokset

LPG on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa monipuolisesti eri ongelmia. Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoito sopii tehtäväksi vartalolle sekä kasvoille. Hoitoa suositellaan 6-10 kerran sarjana 1-2 kertaa viikossa.

 • Kiinteyttää ja muotoilee
 • Vähentää rasvakudosta
 • Tasoittaa selluliittia
 • Auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta
 • Vähentää turvotusta ja kipua
 • Hoidolla on todettu myös olevan hyviä pitkäaikaisvaikutuksia unenlaadun parantamiseen, väsymyksen vähenemiseen, vatsan toiminnan paranemiseen ja yleisvoinnin parantamiseen

 

Kysymyksiä ja vastauksia LPG-hoidosta

Mikä on LPG-hoito?

LPG eli lipomassage on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa. Motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen neste- ja verenkiertoa.

Mitä kaikkea LPG-hoidolla voidaan hoitaa?

LPG on varsin kokonaisvaltainen hoito. Sillä voidaan hoitaa selluliittia ja muotoilla vartaloa, kiinteyttää vartaloa sekä löystynyttä ihoa, auttaa lihaksia palautumaan, parantaa lymfa -ja verenkiertoa, vähentää turvotusta kasvoilla ja vartalolla. LPG on erinomainen hoito tehtäväksi esim. runsaan laihtumisen tai rasvaimun jälkeen ihon kiinteyttämiseksi. Hoito kannattaa myös yhdistää radiofrekvenssihoitoon vielä parempien tulosten saamiseksi.

Onko hoidolle jotain esteitä?

Hoito ei sovi henkilöille, joilla on korkea tai matala verenpaine, syöpä tai kasvain, pitkäaikainen kortisonihoito, migreeni, verenohennuslääkitys, ihoinfektio hoidettavalla alueella tai tulehdus vartalon alueella. Rasvaimusta tulee olla kulunut puoli vuotta ennen LPG-hoitoa. Mikäli sinulla on suonikohjuja jaloissa, emme voi jalkoja hoitaa, mutta toki muita alueita voidaan käsitellä.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu tehokkaalta, mutta rentouttavalta hieronnalta.

Mikroneulauskäsittely kasvoille

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä joka edistää elimistön tuottaman kollageenin kasvua käsitellyllä alueella ja takaa pitkäaikaiset hoitotulokset, sekä edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihokudokseen.

Kasvojen mikroneulauksen hyödyt ja tulokset

Hoito on hyvä ehkäisemään juonteiden muodostumista sekä korjaamaan jo ilmestyneitä ryppyjä. Mikroneulaus on erinomainen hoitomuoto myös veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, laajentuneisiin ihohuokosiin ja aknearpiin sekä hyperpigmentaatioon. Sitä voidaan käyttää myös silmänympärysalueella.

​Hoito on turvallinen, luotettava ja tehokas. Neulojen pituus ja värähtelyn taajuus valitaan hoidon tarpeiden mukaan. Samalla hoidon vaikutusta lisätään imeyttämällä tehoseerumit syvempiin kudoksiin ja näin maksimoidaan hoitotuotteiden tehoa moninkertaiseksi.

Hoidon jälkeinen paranemisaika on lyhyt, eikä hoito aiheuta iholle pysyviä vaurioita.

Kysymyksiä ja vastauksia hiuspohjan mikroneulauksesta

Mihin hoito perustuu?

Dermapen-mikroneulaushoidolla pystytään aktivoimaan ihon uudistumista ja luonnollista hehkua.

Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään aktiiviaineita. Mikroneulaus stimuloi kollageenin tuotantoa.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan ja millä välillä?

Mikroneulaus toimii parhaiten sarjahoitona, noin kuukauden välein. Useimmiten sarjahoito on 3 kerran pituinen, mutta asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan sitä voidaan tehdä myös pidempi sarja.

Miltä hoito tuntuu?

Ihon pinnallinen mikroneulaus tuntuu pienenä käsittelynä iholla. Nipistelyä ja arkuutta saattaa tuntua hieman ihoalueesta, iho-ongelmasta ja ihon paksuudesta riippuen. Neulaus voidaan myös aloittaa kevyemmin, jolloin iho ja asiakas tottuvat neulaukseen, ja vähitellen neulan pituutta voidaan lisätä. Syvemmät mikroneulaukset tuntuvat epämiellyttäviltä, mutta ovat tarpeellisia esimerkiksi arpia hoidettaessa.

Kenelle hoito sopii?

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoitomuoto kaikille, jotka haluavat pitkittää ihonsa nuorekkuutta. Se sopii monille eri ihotyypeille ja iho-ongelmiin. Suosituimpia mikroneulaushoitoja ovat aikuisen ihon hoidot, joissa hoidetaan juonteita tai pigmenttihäiriöitä, kiinteytetään ihoa ja stimuloidaan kollageenin tuotantoa.

Miten valmistaudun hoitoon?

Mitään erityistä valmistautumista hoitoon ei tarvita. Meikit pestään pois ennen mikroneulausta ja neulaus tehdään puhtaalle iholle. Jos hoitoalueella on aktiivinen huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta kun se on parantunut.

Tuleeko hoidon jälkeen huomioida jotain?

Mikroneulauksen jälkeen iholla näkyy punoitusta ja siihen pitää varautua, ettei iho ole parhaimmillaan samana päivänä hoidon jälkeen. Syvälle tehdyn mikroneulaushoidon jälkeen iho punoittaa, kihelmöi, kuumottaa ja voi tuntua kireältä. Pahin punoitus rauhoittuu monesti jo muutaman tunnin aikana. Seuraavana päivänä hoidosta ihoa voi meikata normaalisti. On kuitenkin hyvä ottaa mikroneulaus reilusti ennen tärkeitä tapahtumia, että iho ehtii toipua ja saavuttaa parhaan tuloksen. Mikroneulauksen jälkeen on tärkeää pitää huolta ihon riittävästä kosteuttamisesta ja aurinkosuojasta. Hoidon yhteydessä saat suositukset ihollesi sopivasta kotihoidosta.

BTB13 – Mikroneulauskäsittely hiuspohjaan

Apua hiustenlähtöön ja hiusten ohenemiseen mikroneulauskäsittelyllä.

Hiuspohjan mikroneulauksen hyödyt ja tulokset

Hoidossa tehdään steriilillä neulauspäällä pieniä mikrokanavia hiuspohjaan. Mikrokanaviin imeytetään BTB13-yhdistettä, joka sisältää kantasolujen uusiutumiselle ja aktivoinnille tärkeää oroottihappoa ja l-karnitiinia. Hiuspohjan mikroneulausta toteutetaan sarjahoitona tyypillisesti 4-6 viikon välein. Hiuspohjan mikroneulaus on sairaanhoitajan toteuttama ei-kirurginen toimenpide.

 • Vilkastuttaa solujen uusiutumista hiuspohjassa ja karvatupissa
 • Hoitaa ja vahvistaa hiuspohjaa
 • Edesauttaa hiustenkasvua
 • Ehkäisee hiusten ennenaikaista ohenemista ja lähtöä, tasapainottaa hiusten luonnollista kasvukautta

 

Kysymyksiä ja vastauksia hiuspohjan mikroneulauksesta

Mihin hoito perustuu?

Hoidossa tehdään steriilillä neulauskynällä pieniä mikrokanavia hiuspohjaan. Pienet mikrovauriot aktivoivat karvan kantasoluja. Mikrokanaviin imeytetään BTB13-yhdistettä, joka sisältää kantasolujen uusiutumiselle ja aktivoinnille tärkeää oroottihappoa ja l-karnitiinia. Hiuspohjassa mikroneulaus aktivoi verihiutaleita ja kasvutekijöitä, jotka lisäävät hiusnystyn toimintaa.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan ja millä välillä?

Hiuspohjan mikroneulausta toteutetaan sarjahoitona 4-6 viikon välein. Suosituksena on 6 kerran sarjahoito, jonka jälkeen hoitoja voidaanjatkaa 8 viikon välein hoitotulosten ylläpitämiseksi sekä tulosten edistämiseksi.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito ei ole kivulias, mutta pientä pistelyä ja kihelmöintiä tuntuu neulausta tehtäessä.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii sinulle, mikäli sinulla on ohuet/ohentuneet hiukset tai kärsit hiustenlähdöstä, oli se sitten hormoneista, stressistä, perinnöllisistä tekijöistä tai esim. sairaudesta johtuvaa.

Miten valmistaudun hoitoon?

Ennen hoitoa hiukset tulee pestä edellisenä iltana tai hoitopäivän aamuna kotona. Hiuksiin ei tule laittaa hoitavia suihkeita, öljyjä tai muita hiustuotteita ennen hoitoa.

Tuleeko hoidon jälkeen huomioida jotain?

Hoidon jälkeen hiuspohjassa voi tuntua kihelmöintiä ja kuumotusta. Lisäksi muutaman päivän ajan voi esiintyä lievää hilseilyä. Hiukset saa pestä samana iltana tai seuraavana aamuna. Hoitojen välissä on suositeltavaa hoitaa hiuspohjaa päivittäin BTB13 Hair Growth Serumilla tai BTB13 Scalp Relief Serumilla, joita voi ostaa hoitoloiltamme.

Ihon nuorennushoito valoimpulssilla

Boostaa iho kukoistamaan valoimpulssilla.

Kukoistushoidon hyödyt ja tulokset

Valoimpulssi aktivoi ihon kollageenin tuotantoa tehokkaasti. Kollageenin tuotanto alkaa heiketä jo 25-vuotiaana. Mitä enemmän kollageenia, sitä sileämpi, kiinteämpi ja kauniimpi iho. Parasta hoidossa on, että se boostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja iho hoitaa näin autettuna itse itseään. Hoito tehdään sarjana: 5 kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoitona riittää 1-2 kertaa puolen vuoden välein.

 • Lisääntynyt kollageenin uudistuminen
 • Kimmoisampi ja joustavampi iho
 • Kiinteyttää ihoa
 • Ei toipumisaikaa

 

Kysymyksiä ja vastauksia ihon nuorennushoidosta valoimpulssilla

Mikä on nuorennushoito valoimpulssilla?

Valoimpulssi aktivoi kollageenin tuotantoa, mikä parantaa ihon kuntoa ja lisää nuorekkuutta.

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Hoitoa voidaan tehdä kasvoille, kaulalle dekolteelle ja myös vartalolle, esimerkiksi käsille. Valoimpulssilla ei voi hoitaa silmien läheisyyttä ja limakalvoja.

Kenelle hoito sopii ja kenelle ei?

Hoito sopii perusterveille aikuisille.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu lämpönä ja voi tuntua hieman epämukavalta. Hoito ei saa sattua.

Kuinka kauan hoito kestää?

Hoito kestää 30-60 minuuttia alueesta riippuen.

Kuinka usein hoidossa käydään ja montako hoitoa tarvitaan?

Hoito tehdään sarjahoitona 5 kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoitona riittää 1-2 kertaa puolen vuoden välein.

Onko hoito turvallinen?

Valoimpulssi on turvallinen hoitomuoto. Tietyt lääkkeet voivat vaikuttaa ihoon ja käymme läpi ennen hoitoa, ettei asiakkaalla ole käytössä hoitoa estävää lääkitystä.