Ihanassa Valossa Blogi | 5.1.2023
Mirvan kokemuksia Infuzion System -hoidosta

Iän myötä huomio kiinnittyy peilikuvassa liian usein syveneviin uurteisiin. Vaikka en koe olevani ulkonäkökeskeinen ihminen, mielessäni ovat käyneet erilaiset kauneuskirurgian palvelut. Hakeudun jopa kirurgin konsultaatioon, jossa sain kuulla lupaavista tuloksista, mutta myös näkyvistä arvista ja pitkästä toipumisajasta. Jäin harkitsemaan toimenpidettä, miettien minkä loman voisin uhrata toipumiseen. Pohdin myös leikkauksen aiheuttamaa kipua, joka pelotti minua enemmän kuin toipumisaika.

Juttelin asiasta ystävälleni ja hän vinkkasi minulle ”veitsettömistä” kauneushoidoista, joilla voi vähentää ikääntymisen merkkejä selvästi – ilman kirurgisia toimenpiteitä ja pitkiä toipumisaikoja. Ystäväni suosituksesta päädyin keskustelemaan asiasta Ihanassa Valossa -hoitolan Juulin kanssa. Hän kertoi ystävällisesti ja yksityiskohtaisesti erilaisista hoitovaihtoehdoista. Suositeltuja vaihtoehtoja tapauksessani olivat Hifu sekä Infuzion System. Kävimme läpi näiden hoitojen toimenpiteet sekä vaikutukset. Kerroin, että pelkään kipua aiheuttavia toimenpiteitä ja tämän perusteella päädyimme Infuzion System -hoitoon, joka on täysin kivuton toimenpide.

Hoitoaika varattiin ja jännitin kovasti siitäkin huolimatta, ettei kukaan asiakkaista ole kertonut kokeneensa kipua hoidon aikana. Niinpä saavuin luottavaisin mielin varattuna aikana Ihanassa Valossa -hoitolan Kampin toimipisteeseen. Korut ja metalliesineet otettiin pois, kasvoni puhdistettiin huolellisesti ja kuorittiin kuorinta-aineella toimenpidettä varten. Sain käteeni kapulan pideltäväksi toimenpiteen ajan.

Nopea toimenpide

Toimenpide kesti noin 20 minuuttia ja sen aikana tunsin hienoisia pistelyn kaltaisia tuntemuksia. Mutta totta oli, ettei hoito sattunut lainkaan ja aika kuluikin leppoisasti hoitopöydällä rentoutuen. 20 minuuttia oli nopeasti ohi ja sain lopuksi kasvoilleni ihanan vitamiineja sisältävän voidenaamion. Naamio pyyhittiin pois noin 10 minuutin vaikutusajan jälkeen ja olin valmis katsomaan lopputulosta. Ilokseni sain huomata, että uurteet olivat tasoittuneet jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Vaikka iho oli hieman kirjava, tuntui se hyvinvoivalta ja pehmeältä.

Sovimme seuraavat toimenpiteet toteutuvaksi noin viikon välein. Infuzion system -hoito kannattaa uusia kolmesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Seuraava aika koitti siis viikon päästä ja hoidon kulku olikin tuttu ensimmäiseltä kerralta. Jälleen tein saman huomion hoidon jälkeen – uurteet silottuivat näkyvästi hoidon aikana ja iho tuntui ihanan pehmeältä ja kosteutetulta.

Kolmannella kerralla hoito menikin jo rutiinilla ja lepohetki hoitopöydällä kiireisen päivän keskellä oli ihanan rentouttava ja palauttava kokemus. Jälleen kolmannen hoitokerran jälkeen totesin ihon tasoittuneen ja vertasimme tulosta ennen ensimmäistä hoitoa otettuihin valokuviin. Muutos uurteiden tasoittumisessa oli huomattava ja osa uurteista oli kadonnut kokonaan. Iho voi selvästi paremmin ja ihon muuttunut tasapaino ja kosteus kiinnittivät erityisesti huomiota.

Kävin hoitosarjan läpi syksyllä, loka-marraskuussa, kun ilma oli tuulinen ja kylmä. Huomasin, että Infuzion-hoitojen kosteuttava vaikutus on todella merkittävä erityisesti silloin, kun iho joutuu kovalle koetukselle tuulessa ja sateessa. Ostin kotihoitoa varten IN17 Skincare Deep Effect Hydra Lotion -tuotteen. Kyseinen voide auttaa pitämään ihon kosteutta yllä, jolloin hoidon lopputulos kestää kauemmin.

Suosittelen lämpimästi Infuzion System -hoitoa kaikille, joille hoito sopii. Mielestäni hoito on ihana ja tuloksia tuova kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta – jopa iästä riippumatta.