Hannan tarina

Kuinka rakastuin valoimpulssiin.

Pysyvästi sileät sääret ja kukoistava iho

Perinteiset karvanpoistotavat kuten ihokarvojen ajelu, nyppiminen ja sokerointi aiheuttavat usein ihon ärtymistä ja karvatupen tulehduksia sisäänpäin kasvavien karvojen takia.

Itse innostuin valoimpulssihoidoista, koska sääreni eivät kestäneet mitään muuta menetelmää ja en edes kesäisin ollut mielelläni paljain säärin. Sääreni olivat suurimman osan ajasta punaiset, ärtyneet ja öisin raavin ne verille. Sitten löysin valoimpulssihoidot. Elämäni muuttui jo kahden ensimmäisen kerran jälkeen. Sääreni pysyivät sileinä ja ihoni kukoisti. Aloin selvittämään, miten voisin auttaa kaikkia suomalaisia naisia ja miehiä löytämään tämän upean hoitomuodon!

Minun kohdallani ihokarvojen kasvu väheni merkittävästi jo ensimmäisen kolmen kerran jälkeen. Kun ihokarvat eivät enää juurikaan kasvaneet, niitä ei tarvinnut poistaa. Näin karvatupet eivät enää tulehdu eikä ole ihokarvoja jotka kasvaisivat sisäänpäin. Parasta oli että tulehdukset helpottivat heti, koska osa karvoista ei enää kasvanut. Toki olen sittemmin ottanut lisää hoitokertoja tulosten pysymiseksi karvojen ollessa eri kasvuvaiheessa.

Suosittelemme 5-10 hoitokertaa, mutta koska tulokset voi nähdä jo ensimmäisen kerran jälkeen ja esimerkiksi kolmella kerralla saavuttaa jo monissa tapauksissa hyviä tuloksia, kannattaa tulla kokeilemaan!